EL BLOC DELS DE QUART

EL BLOC DELS DE QUART

Un espai per compartir el nostre progrés i les vivències del curs!

dilluns, 5 de juny de 2017

John Ronald Reuel Tolkien i la Terra Mitjana


- Meriadoc Brandiboc (Merry)

J. R. R. Tolkien, va ser un escriptor, poeta, filòleg i professor universitari anglès, principalment conegut per ser l'autor de les obres d'alta fantasia El hòbbit, El Senyor dels Anells i El Silmaríl·lion. Encara que aquí no ens centrarem tant en el auto sinó en el món que va crear, especialment en la Tercera Edat de la Terra Mitjana.

Especies:
En aquest món, com a tots els de fantasia, existeixen un munt d'espècies i ara em dedicaré a mostrar-les.

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/89/3e/65/893e652efd5041f7cbfe6ba16552da08.jpg
Adaptació de Merry i Pippin
HOBBITS: Físicament són molt similars als humans excepte per unes peculiaritats. Mesuren entre 60 i 120 centímetres i no fan servir sabates.Viuen aïllats d'absolutament totes les altres races de la Terra Mitjana a la seva terra; La Comarca. Els encanta menjar i la vida tranquil·la, són éssers pacífics i les seves cases són caus sota torons amb portes rodones de colors vius. Els Hobbits més reconeguts són:

- Bilbo Baggins (Bolson en castellà)
- Frodo Baggins (Bolson en castellà)
- Samsagaz Gamyi
- Peregrín Tuc (Pippin)

HUMANS: Són anomenats "Els Fills d'Ilúvatar" i són una de les races més extenses de tota la Terra Mitjana. A diferencia dels Elfs, són mortals i no estan lligats a la Terra Mitjana com ells. Els Hobbits els anomenen gent gran. Alguns dels més reconeguts són:

- Aragorn (Trancos)
- Boromir
- Faramir
- Eowyn (la assassina del Senyor dels Nazgûl)

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/04/80/29/048029f362c484a2a46b928afbe98837.jpg
Adaptació de Legolas
ELFS: Coneguts també com "Els Fills d'Eru" són una de les races més belles i valentes de totes les de la Terra Mitjana. Són molt savis i tenen molt poder. A diferencia dels humans, són immortals i són físicament superiors a ells. Els més reconeguts són:

- Legolas
- Gil-Galad
- Elrond
- ArwenDwarf by BrokenMachine86.jpg
Nan
NANS: També coneguts com "Khazâd" són una altre raça de la Terra Mitjana també coneguts per la seva baixa estatura, són més alts que els Hobbits però més baixos que els humans. Són una raça minera molt apreciada per la seva destresa a l'hora de forjar armes i treballar amb metalls, pedres precioses... Tenen una enemistat amb els Elfs i són molt tossuts i rondinaires. Un dels seus regnes més coneguts es Erebor i també es conegut per uns problemes que van tenir amb un drac. També hi han les Mines de Moria on van despertar un Balrog. Alguns dels més coneguts són:

- Thorin, Escut de Roure
- Balin i el seu germà Dwalin
- Gimbli, fill de Gloin
http://4.bp.blogspot.com/_RQOAs22VznQ/S-TpfA0BopI/AAAAAAAAABM/RQ1MhMBwU0o/s1600/1067454826_oquizorcos.jpg
Orc
ORCS: Són d'aspecte desagradable i molt violents. Són servents de Sauron i una de les especies més perilloses de la Terra Mitjana.

- Azog
- Bolg
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada