EL BLOC DELS DE QUART

EL BLOC DELS DE QUART

Un espai per compartir el nostre progrés i les vivències del curs!

dijous, 1 de juny de 2017

  EL MEU TREBALL DE RECERCA

 De que tracta el meu treball de recerca?

El meu treball de recerca tracta sobre Tim Burton, el meu director de cinema preferit. He escollit aquest tema perquè m'agrada molt i el trobo molt interessant.

Resultado de imagen de tim burtonTIM BURTON


 Timothy Walter "Tim" Burton (Burbank, Califòrnia; 25 d'agost de 1958) és un director, productor, escriptor i dissenyador nord-americà. La majoria de les seves pel·lícules s'han caracteritzat per la presència de mons imaginaris on solen estar presents elements gòtics i foscos, els protagonistes dels quals solen ser éssers inadaptados i enigmàtics.

Aquest segell d'identitat es fa patent en pel·lícules com Batman i The Nightmare Before Christmas (L'estrany món de Jack a Hispanoamèrica, Malson abans de Nadal a Espanya), aquesta última produïda per ell. Va adquirir gran fama en dirigir reeixits films entre els quals es troben Edward Scissorhands (El jove mans de tisores a Hispanoamèrica, Eduardo Manostijeras a Espanya) i Charlie i la fàbrica de xocolata. Des que va dirigir el seu primer llargmetratge La gran aventura de Pee-Wee en 1985, ha passat a dirigir i produir nombroses pel·lícules, algunes d'elles han estat notablement premiades. Les seves pel·lícules Corpse Bride (El cadàver de la núvia a Hispanoamèrica, La núvia cadàver a Espanya) (2006) i Frankenweenie (2012), van ser candidates a l'Óscar a la millor pel·lícula d'animació. Sovint treballa amb el seu amic íntim Johnny Depp, el músic Danny Elfman i la seva exparella Helena Bonham Carter.

El 15 de març de 2010 va ser distingit com Caballero de l'Ordre de les Arts i les Lletres de França.

 Resultado de imagen de tim burton pelisResultado de imagen de tim burton pelishttp://st-listas.20minutos.es/images/2011-10/308087/3231078_640px.jpg?1319950473

 Ainoa Aranda


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada